![]() |
Fasulye Turşu Kavurması - Baskı Önizleme +- Rasit Tunca Net (https://www.rasittunca.net) +-- Forum: GENEL KÜLTÜR BİLGİLERİ (https://www.rasittunca.net/forumdisplay.php?fid=10) +--- Forum: GENEL KÜLTÜR BiLGiLERi MAiN (https://www.rasittunca.net/forumdisplay.php?fid=229) +---- Forum: Yemek Tatli Tarfileri (https://www.rasittunca.net/forumdisplay.php?fid=240) +---- Konu Başlığı: Fasulye Turşu Kavurması (/showthread.php?tid=9782) |
Fasulye Turşu Kavurması - RasitTunca - 06-09-2020 Malzemeler: - 200-250 gr. fasulye turşusu, - 1 adet soğan, - 1 baş sarmısak, - 1 çay bardağı zeytinyağı. Yapılışı: İnce ince kıyılmış soğanları zeytinyağı ile iyice kavurun. Akşamdan tuzu çıkması için suya koyduğunuz fasulye turşusunu küçük küçük, 3-4 parçaya bölerek kavrulmuş soğana ilave edin. 7-8 dakika kavurduktan sonra sarmısak ilave edin. 1-2 dakika kavurduktan sonra servis yapın. Afiyet Olsun!! |