Malzemeler:
7 Yumurta Sarısı
1 Su Bardağı Şeker
1 Su Bardağı Süt
500 gr Krema
1 Paket Vanilya
2 Yemek Kaşığı Nişasta
HAZIRLANIŞI :
* Bütün malzemeyi bir tencerede çırpın.
*Tencereyi, sıcak su dolu bir tepsiye yerleştirin.
* 10-15 dakika süreyle ısıtın.
* Bu sırada tenceredeki malzemeleri sürekli karıştırın.
* Su kaynama noktasına gelmeden ateşi kapatın.
* Karışımı fırına dayanaklı kaplara paylaştırın.
* Soğuduktan sonra üzerlerine hafif toz şeker şerpiştirin.
* Önceden 160 derece ısıtılmış fırında 2-3 dakika üzerinin
kızarması için bekletin.
* Fırından çıkardığınız kaplar soğuyunca servis yapın.
Afiyet Olsun!!