Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hizbül Ekber Duaları Kitabı Satın Al
RasitTunca-4 

Hizbül Ekber Duaları Kitabı Satın Al

Tasavvuf  Sohbet  Zikir ve Ezkar Yoludur Bu Kitapta Günlük Kolayca Okunacak Zikirler Hizbler  Evrad Ve Salvatlar Var

Zusammenfassung

Tasavvuf, vaaz, sohbet ve nasihat yoludur,

Tasavvuf bir de zikir ve Ezkar yoludur.

1992 de Nakşibendi  Tarikatına intisab ettim, ve Uzun Süre Nakşibendi tarikatında  Sofilik yaptım,  Nakşibendilerden ayrıldım, Burhamiye Tarikatına intisab ettim, orada da birkaç sene Sofilik yaptım, Zikir  çektim,  sonra Şeyh değiştirdim, aynı tarikatın  Düsukiye Şaziliye Koluna bağlandım,  orada Sofilik yaptım,

Sonrada Yaklaşık 2015 te, Kendi Tarikatım,

Raşidi Tarikatı Mevsim Tarikatı  yani günlerin, ayların, gecelerin, gündüzlerin, nurun, ve ziyanın, ve mevsimlerin devaren ettirilmesini talim eden, bir yol ve tarik ve usuldür.  Ve ayrıca Yağmur yağdırmasını, kar yağdırmasını, güneş açtırmasını talim eden yoldur.

Dünyanın meşakkatleri, sıkıntılar, borçlar, dertler, hastalıklar, aile problemleri, geçim sıkıntısı gibi problemler  başımızı daraltır,  işte bu sıkıntıları izale etmek, ve  Allah dan yardım dilemek, ve büyü sihir benzer problemlerin ortadan kalkması, nazarın tesrinin kırılması gibi, birçok faydaları olan bu hizb, yani dualar zinciri günlük vird olarak okunmalıdır, kolayca okunsun diye Türkçe latincesini yazdık bu kitapta  müstecab dualar dileklerimle

Raşit Tunca

YAYINEViMDEN SATIN AL

Epubliden SATIN AL

AMAZONDAN SATIN AL

CLUB DER AUTOR DAN SATIN AL

E-BOOK

E-BOOK

AMAZON

BOOOK RIX

CLUB DER AUTOR DAN SATIN AL

BOL COMDAN SATIN AL

Kar©glan Başağaçlı Raşit Tunca